Restaurang

Restuarangen och kiosken öppnar fredag den 23 april!

Nu slår vi på Botkyrka Golfkök upp portarna till restaurangen och kiosken.
Öppettiderna är 08.00 - 20.00 alla dagar. (Kioskens öppettider kan ändras vid dåligt väder).

På vardagar serveras dagens lunch mellan kl. 11.00-14.00. I lunchen ingår bröd, smör och måltidsdryck. Efter maten finns det alltid kaffe eller the med någon sötsak att stoppa i munnen. Pris 115 kr.

I kiosken kommer det att finnas nybryggt kaffe och kylda drycker, goda och matiga smörgåsar, korv, bullar, kondisbitar osv.

På helgerna serveras Dagens tips eller rätter från vår á la carte från klockan 11.00.

Ladda ett Bunkerkort
I restaurangen kan ni ladda ett bunkerkort med 1000 kr, detta ger er 10% rabatt på mat och dryck. (ej alkoholhaltiga drycker). Bunkerkortet ger er också ett reducerat pris på lunchen. Lunchpriset för er med bunkerkort är 100 kr.

Öppettider:
Restaruangen 08.00 - 20.00 alla dagar.
Kiosken 08.00 - 20.00 alla dagar.
Telefonnummer: 08-530 296 50

Hjärtligt välkomna till Botkyrka Golfkök!

För att hindra smittspridning av Covid-19:

- Om ni har sjukdomssymptom som snuva, hosta, halsont, feber, STANNA HEMMA!
- Om ni utvecklar sjukdomssymptom som snuva, hosta, halsont och feber under er vistelse hos oss bör ni omedelbart åka hem.
- Om du måste nysa eller hosta, gör det i armvecket eller i en pappersnäsduk!
- Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 30 sekunder. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
- Håll avstånd till andra personer.
- Följ våra regler med bordsplacering och antal per bord.