Nybörjarutbildning

På Botkyrka GK erbjuder vi tre olika typer av nybörjarutbildning: Grundkurs för nya golfare, Kurs för de med spelerfarenhet från Pay & Play några år samt Privatundervisning av nya golfare.

Vi kommer se till att du har roligt med golfen och trivs på vår anläggning och alla våra kurser leder mot Gröntkort.

För att erhålla Gröntkort behöver man kunna tillämpa golfvett och de vanligaste reglerna samt kunna spela med flyt på banan och vi ser till att alla som vill spela får de kunskaper de behöver för att göra det.

Botkyrka GK är den perfekta anläggningen att börja spela golf på. Vi har två banor, övningshål, drivingrange och övningsgreen i direkt anslutning till vårt klubbhus. En välsorterad shop finns i klubbhuset där man får personlig service och hjälp att köpa rätt utrustning. Vid klubbhuset finns även en restaurang som är öppen varje dag under säsongen.

Golfklubben erbjuder olika typer av medlemskap så alla kan hitta en medlemsform som passar. BLI MEDLEM

Välkommen till golfen och till Botkyrka Golfklubb!

Grundkurs för nya golfare
Denna kurs är för dig som är helt ny golfare, för dig som provat att slå någon gång på rangen eller testat en Pay&Playbana någon gång.
Innehåll: Teknik och slagträning, spelet golf, regler, golfvett, allmän golfkunskap, utrustning samt spel. Alla deltagare får spela på banan efter kursen. 3st ronder på 9-hålsbanan ingår i avgiften.

Omfattning: 10 timmar (samt spel på banan med fadder)  Utrustning: Klubbor finns att hyra.

Kursavgift: 1.995 kr   Kursdeltagare erhåller 300kr rabatt på medlemskap i Botkyrka GK samt 50% rabatt på 1 tim privatlektion i samband med kursen.

Datum och tid

Juli 1
Lördag   7e         10.00 - 15.00
Söndag  8e         10.00 - 15.00

Juli 2
Lördag 28e         10.00 - 15.00
Söndag 29e        10.00 - 15.00

Augusti 1
Lördag 11e         12.00 - 17.00
Söndag 12e        10.00 - 15.00

Augusti 2
Lördag 25e         10.00 - 16.00
Söndag 26e        10.00 - 14.00

Lördag 15e         10.00 - 16.00
Söndag 16e        11.00 - 15.00

Kurs för de med spelerfarenhet
Denna kurs vänder sig till dig som spelat en del och som nu vill ta ditt Gröna kort. Inriktningen på kursen är mot golfvett, regler och spelet.
Deltagarna har kunskap om golfbanan och spelets idé.

Innehåll: Golfvett, Regler, Spelet, allmän golfteLori samt spel. Omfattning 5 timmar.

Kursavgift: 849 kr

Datum och tid

Onsdag     6e (röd)  11.00 - 16.00

Torsdadg    5e             17.00 - 22.00

Privatundervisning av nya golfare

För dig som vill lära dig spelet genom privatlektioner erbjuder vi ett paket med lektioner och ett skräddarsytt upplägg efter personliga önskemål. Upplägget kombineras vanligtvis med spel med egen fadder parallellt med utbildningen/träningen. För mer information och bokning se nedan.

Anmälan till kurs
Frågor och anmälan till våra kurser görs genom att skicka e-post med namn, mobilnummer och vilken kurs du vill vara med på till magnus.elwin@pgasweden.com

Det går också bra att anmäla dig genom att kontakta golfshopen på tel: 08- 530 296 50.

Specialpris på medlemskap

För dig som genomgår nybörjarkurs hos oss erbjuder vi ett specialpris 795 kr (Ord pris 1.095 kr) på vårt medlemskap Senior 9-hålsbanan som ger fritt spel på 9-hålsbanan och 100 kr rabatt vid spel på 18-hålsbanan.

För att erhålla rabatten skriver du ”Nybörjarkurs” under övrigt i din medlemsansökan. BLI MEDLEM

Varmt välkommen till golfen och till Botkyrka GK!