Tävlingsprogram och tävlingsbestämmelser

Tävlingsprogrammet på Botkyrka GK finns här nedan och på Min golf – www.golf.se. Där finns vilka som är tävlingsfunktionärer med bl a deras telefonnummer, som ni kan använda vid frågor runt någon specifik tävling.

BOTKYRKA GK’s tävlingsverksamhet startar vanligt vis 1 maj varje år.

För tävlingarna gäller SGF-bestämmelser och rekommendationer.

Klubbens lokala regler finnas på hemsidan under Gästspela och på klubbens anslagstavla.

Detaljerad information för de olika tävlingarna finns i anmälan. Justering av informationen kan förekomma och meddelas i god tid före tävlingsdagen. Mindre justringar meddelas på tävlingsdagen.

Vid behov av golfbil gäller giltigt intyg, skall visas i receptionen vid incheckning till tävling. Undantag av giltigt intyg kan förelomma, uppges i informationen om tävlingen.

Hundar får ej följa med i klubbens tävlingar.

Standard tee för klubbtävlingar är för herrar tee 59 och för damer tee 50. Val av annan tee kan göras enligt:

• Damer 70-99 år kan välja att spela från tee 46.
  • Herrar 70-74 år kan välja att spela från tee 55.
  • Herrar 75-99 år kan välja att spela från tee 50.

Vid val av annan tee än standard tee, skall spelare vid anmälan till tävling kryssa i rutan ”Val av tee i HCP tävlingar”.

Vid klubbens mästerskapstävlingar framgår det vid anmälan vilken tee som gäller, oftast med Hcp som grund.

För klubbens öppna tävlingar avgör tävlingskommittén, i samråd med sponsorerna, vilken tee de olika åldersgrupperna skall spela från.

Tävlingskommittén.