SGDF Paragolf Tour #4 och 08 Golfcamp på Botkyrka Golfklubb

Lördag den 25 september stod Botkyrka Golfklubb som värd med en heldag för distriktets Paragolfare.

På morgonen tränade 27 st spelare med våra tränare/ledare Magnus Elwin, Stefan Yderström och Lennart Wiklander.

Efter träningen åt alla en lunch i restaurangen.

Från klockan 13.00 spelades den 4:e och sista deltävlingen i årets SGDF Paragolf Tour. Tävlingen spelades i en A-klass på 18-hålsbanan med 17 st deltagare och i en B-klass med 9 st deltagare.

Botkyrka Golfklubbs tävlingskommitté med Örjan Falk, Lars Hanser och Per Elmblad höll i tävlingen vilket uppskattades mycket av alla deltagare.

Kenta Nilsson från medlemskommittén stöttade Botkyrka GK's spelare: Robert Arveng, Christian Ebsén och Anders Rosén som markör när killarna gjorde tävlingsdebut på 18-hålsbanan.

Efter tävlingen avslutades säsongen med en gemensam middag i restaurangen.

Segade i A-klassen gjorde Thomas Tauberman, Wäsby Golfklubb, på 79 slag netto och i B-klass vann Erik Söderdahl, Jarlabanke Golfklubb, på 29 slag netto över 9-hål. Bra spelat och grattis till segrarna!

Se hela resultatlistan

Vi tackar alla deltagare, funktionärer, restaurangen, tränare och SGDF's Paragolf kommitté för en rolig dag på ett soligt Botkyrka Golfklubb!