Säsongsöppningen Scramble spelades den 1 maj

Tävlingssäsongen på Botkyrka Golfklubb har startat

Hela 132 spelare deltog i årets premiärtävling Säsongsöppningen Scramble, två-mannalag.
Tävlingen spelades i soligt vårväder, bara några få regndroppar, på en bra bana för årstiden.

Det var hård konkurrens om topplaceringarna med många fina resultat.

Segrade gjorde Magnus Ericsson, Viksbergs GK och Per Viktorsson, Haninge GK på 60,6 slag netto. (I mitten på bilden) På andra plats: Emrah Özbalik och Martti Närvänen, båda från Arlandastad GK med 62 slag netto (till höger på bilden). Bästa lag från Botkyrka GK Berit Robin-Bergqvist och Peter Bergqvist kom på tredje plats med 62,6 slag netto.

Efter tävlingen intogs en god lunch serverad av Jerry & Kalle.

Stort grattis alla pristagare och tack till övriga deltagare, tävlingskommittén, banpersonalen och restaurangen!

Hela resultatlistan: Resultat Säsongsöppningen Scramble

Vi ser fram emot kommande tävlingar med lika många deltagare och lika god stämning. Se årets tävlingsprogram: Tävlingar på Botkyrka GK 2019