Klubbens dag 2019

Putt-KM, Scramble och Faddergolfen avgjordes på Klubbens dag den 29 juni

Festligt, folkligt och fullsatt på klubbens dag

På en fin bana i strålande väder gick klubbens dag av stapeln på Botkyrka Golfklubb i lördags, den 29 juni.

Först på programmet på Klubbens dag var finalen i Putt-KM. I en jämn och välspelad final blev Ronny Bertilsson (bilden) den som tog titeln som Klubbmästare i Puttning 2019!

På 9-hålsbanan spelade 7 st nya golfare sin första tävling, 9-håls poängbogey. Segrare på 9-hålsbanan gjorde Maria Ericsson - Grattis Maria! Med hjälp av tävlingsledningen Göran Franzén och Lia Svensson
en bra erfarenhet av hur roligt det är att spela tävling.

I Scrambletävlingen på 18-hålsbanan deltog 49 st 2-mannalag. Bland många bra resultat var det Anders Haugton och Nicklas Nygårds som vann på 62 slag netto och med lägre spelhandicap än tävlingens andrapristagare: Charlotte och Peter Stevelind. På tredje plats kom Maria Rodriguez och Viktor Enqvist med 63 slag netto.

Priserna för närmast hål (hål 5) och i tävlingen "Linus på linjen" (hål 10) vanns av Anette S Larsson respektive John Ericsson.

Grattis till alla pristagare!

Efter tävlingen serverade Kalle, Jerry och Tomas en härlig grillbuffé.

Stort tack till alla deltagare, tävlingsledningen med Kent Nilsson, Anders Fahlström och Göran Lyth, vår domare Bo Almén och inte minst tack till tävlingens sponsor ICA MAXI Botkyrka för ett generöst prisbord!

Hela resultatlistan