Klart med ny Klubbchef/VD i Botkyrka Golfklubb!

Styrelsen har gått i mål med rekrytering av ny klubbchef/klubbdirektör.

Fredrik Lennmalm 49 år efterträder Max Anglert från och med årsskiftet. Han har en gedigen bakgrund som både golftränare och klubbchef/klubbdirektör. Vi är mycket glada över att han valt att komma till oss.

Fredrik har skrivit en kortfattad presentation av sig själv som bifogas till detta meddelande.

Vi hälsar Fredrik hjärtligt välkommen till Botkyrka Golfklubb.

MVH/Jan Ekholm

Ordförande/Botkyrka GK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej medlemmar,

Jag heter Fredrik Lennmalm, jag är 49 år och bor i Västerhaninge med Ulrika och våra två döttrar. Jag började spela golf 1981 och har haft den stora förmånen att jobba med golf i nästan hela mitt yrkesliv. Som tränare i 17 år på HaningeStrand GK, GolfSouth Stockholm, Saltsjöbadens GK och Husby Golfbana och som Klubbchef/VD på HaningeStrand Golfklubb i 10 år. Jag har gått SGF’s Klubbchefsutbildning och PGA’s Högre Tränarutbildning.

Idag har jag hcp 1,7 och jag tycker fortfarande att det är roligt att både träna och spela golf då jag får möjlighet. Utöver golfen spenderar jag tid med familj och vänner, jag spelar gärna tennis, tränar, tittar på sport och reser (oftast golfresor).

Jag har spelat på Botkyrka Golfklubb många gånger och jag gillar verkligen banans layout och utveckling. Jag har också goda minnen av den service och trivsel som genomsyrat anläggningen vid mina besök.

Efter möten med delar av styrelsen med Jan Ekholm i spetsen, Max Anglert och Roger Strömgren stärks min, redan positiva, bild av Botkyrka GK. Jag tycker om klubbens inriktning med fokus på bana, medlemmar, medlemmars engagemang och trivsel. Det känns också bra att komma till en klubb som har god ordning på ekonomin och som bygger framtida planer på ett hållbart sätt.

Jag ser fram emot att träffa er medlemmar, bli en del av verksamheten på fina Botkyrka Golfklubb och att vi alla får en riktigt bra golfsäsong 2019!

MVH/Fredrik Lennmalm