Härlig stämning på Klubbens Dag by ICA Maxi Botkyrka 1 juli!

Det bjöds fint väder och vasst spel på lördagens "Klubbens Dag"!

Klubbens dag blev en mycket lyckad tillställning med skönt väder, bra spel och smaskig grillbuffé som väntade alla deltagare efter väl utfört arbete på banan.

På förmiddagen avgjordes finalspelet i Putt-KM. Flera av favoriterna hade kvalat in och det blev som väntat en hård kamp. Till slut stod det klart att storfavoriten Anders Fahlström fick lämna över segerbucklan och titeln till Anders Svarstad, stort grattis!

I huvudtävlingen, som generöst sponsrades av ICA-Maxi Botkyrka och som spelades i scrambleformat/2-mannalag, landade hela 4 lag på otroligt låga 62 slag netto. När även spelhcp var lika så blev det på sista 9 som Lag Charlotte och Peter Stevelind tog hem segern! Andraplatsen togs av Lag Fredrik Brolin/Anders Gustafsson på bättre spelhcp än 3:orna och dagens överaskningslag Rolf Backman/Lennart Hellman. Utanför pallen på 4:e plats hamnade lite snöpligt Lag Jesper Edin/Sebastian Stevelind, de hade dock mer tur i det efterföljande dryckeslotteriet.

"Linus på linjen" med ynka 12 cm ifrån blev Per Löfbom efter en spikrak drive på hål 10, och närmast hål lyckades Klubbchef Max Anglert komma med ett turslag som stannade 130 cm ifrån pinnen på 5:an.

Stort grattis till alla pristagare och alla som ställde upp och förgyllde "Klubbens Dag!"

Vi sänder också ett varmt tack till vår generösa sponsor ICA MAXI Botkyrka och till vår Medlemskommitté med Göran Lyth, Anders Fahlström och Kent Nilson i spetsen som ordnade denna mycket trivsamma dag för oss!

Glöm nu inte bort att anmäla er till Golfveckans tävlingar 12-16 juli där Kenta lovar bra väder och fina prisbord! Tävlingsgreenfeen är endast 200 kr så ta med era vänner från andra klubbar och låt dem trivas hos oss!

MVH/Botkyrka GK