HappyGolfing avgjordes i strålande väder!

I helgen spelades HappyGolfing med 98 förväntansfulla spelare!

I lördags spelades klubbtävlingen HappyGolfing för första gången på Botkyrka GK.

Tävlingen gick i lagformat om 2 spelare och spelformen var Scramble. Vinnarlaget fick plats i Sverigefinalen då lagen också förstärks med hockeyspelare från NHL.

Vädret var på spelarnas sida med lagom varmt och en liten men uppfriskande bris.

Spelmässigt presterades det mycket vassa resultat och det krävdes låga 61,3 slag netto för att ta hem segern. Det gjordes av Lag Björkman/Wigren från Salems GK respektive Fågelbro G&CC.

På andra plats hittar vi Lag Stolperud/Hultgren med fina 62,1 och på bronsplats kom Lag Hedström/Närtén på 62,3 slag netto.

Efteråt njöt deltagarna på uteservering och intog välförtjänt läskande dryck.

Stort grattis till alla pristagare och även till alla andra som var med och förgyllde dagen!

MVH/Botkyrka GK