Golfveckans Scramble drog 140 deltagare!

Lag Eriksson drog längsta stråt och segrade i Golfveckans Scramble sponsrad av Botkyrka Golfkrog!

Golfveckans 4:e tävlingsdag bestod av populära 2-manna Scramble och hela 70 lag, 140 deltagare, var med. Vädrat var mestadels soligt och varmt men ett par regnskurar drog förbi och gav skön svalka till alla spelare.

På banan spelades de otroligt fin golf och segrade med 50 starka poäng gjorde Lag Eriksson med Anders Eriksson/Marie Stråle Eriksson.

Silverplaketten med höga 48 poäng togs av Lag Navys med Patrich Borgqvist/Carl Brohäll och bronset gick till Team Champis med Anders Fahlström/Fredrik Brolin efter 47 poäng.

Dagens frikostiga sponsor var vår egen golfrestaurang med Jerry och Kalle i spetsen.

Som vanligt sköttes arrangemanget klanderfritt av vår Medlemskommitté idag representerade av Anders Fahlström och Kenta Nilsson. På plats som alltid var också Bosse Almén för att bringa klarhet i diverse regelfrågor.

Stort tack till alla som spelade och bidrog till att en sån trevlig dag på klubben!

MVH/Botkyrka GK