Golfveckan på Botkyrka Golfklubb med nytt deltagarrekord!

Årets Golfvecka slog nytt rekord

Både vädret och antalet deltagare slog nytt rekord på Golfveckan i år. Hela 650 spelare har deltagit och kämpat i det varma vädret.

Banan är som vanligt i kanonskick och vår Banchef Roger med personal har startat arbetsdagarna extra tidigt för att trimma banan inför tävlingarna!

Det har varit fem långa och roliga tävlingsdagar med många bra resultat och nöjda spelare. Se resultaten från tävlingarna längre ner på sidan. Stort grattis till alla pristagare! Tack alla deltagare och inte minst med alla gäster från andra klubbar.

På Golfveckan i år gjordes också två stycken Hole-in-Ones. Första tävlingsdagen av Anders Haughton på hål 5 och lördag den 17 juli av Maria Dahlberg på hål 5. Stort grattis!!

Varje tävlingsdag har trogna sponsorer bjudit på fina prisbord och även mat en av dagarna. Stort tack för er genorisitet och ert stöd att skapa en superbra Golfvecka! Dean's Städ & Golvvård, DanniLee's Hair & Beuty Spa, Intersport, Grödinge Frakt, Botkyrka Golfkök och PLL EL & MR Konsult - ni är fantastiska!!

Medlemskommittén har planerat golfveckan långt i förväg och varit på klubben nästan dygnet runt under tävlingsdagarna - stort tack till Kenta, Göran, Peter, Anki, Fahlan och Charlotte för denna golfveckan!

Vi vill även tacka Botkyrka Golfkök som serverar god mat och fin service från morgon till kväll.

Golfveckan 2021

Onsdag 14 juli
Tävlingsform: Irish Greensome
Sponsor: Dean's Städ

Torsdag 15 juli
Tävlingsform: Flaggtävling
Sponsor: Intersport och Danni Lee's Hari and beauty spa
Resultat - se pdf längst ner på sidan

Fredag 16 juli
Tävlingsform : Poängjakten
Sponsor: Grödinge Frakt
Resultat - se pdf längst ner på sidan

Lördag 17 juli
Tävlingsform: Två manna scramble
Sponsor: Botkyrka Golfkök

Söndag 18 juli
Tävlingsform: Bästboll poängbogey
Sponsor: PLL & MR Konsult AB
Resultat

Tävlingarna är öppna för deltagande av spelare från andra klubbar som alla välkomnas att delta i veckans olika arrangemang.
Samtliga tävlingar sponsras generöst av lokala affärsidkare för att sprida information kring just deras verksamhet och utbud av varor och tjänster.