Far och son Asplund segrade i Foursome-KM!

I årets Foursome-KM, som pågått i sommarvärmen, har det utkämpats många jämna och ovissa kamper i en vänskaplig och sportslig anda, och helt enligt föreslaget tidsschema.

Slutspelet stod mellan ”Söderbröderna” och ”Lag Bergkvist”. En stentuff finalmatch som avgjordes först på det 21:a hålet. Resultatet var 0 - 0 efter första varvet varför det krävdes ett avgörande med spel från hål 1 enl. ”Sudden-principen”. Starten på det fortsatta spelets första hål blev dramatiskt. Efter en öppning av ”Söderbröderna” med Out, följdes dock ”fadäsen” upp med en kanondrive och inspel för en birdie på andrabollen.
Spelet fortsatte sedan med en delning på nästkommande hål och fortfarande lika. Spelet rullade vidare till nästa hål, men där avgjorde Jonatan och satte punkt för finalspelet med en välriktad putt på ”21:an”.
Kul med ett så jämt finalspel, men gladast blir nog Jonatan, när han sedan kan se sitt namn ingraverat i vandringspokalen.

Grattis till vinsten för lag ”Söderbröderna” som representerades av Jonatan och Bjarne Asplund och även till de duktiga finalmotståndarna ”Lag Bergkvist” som representerades av Berit Robin Bergkvist och Peter Bergkvist. En väl genomförd turnering som bjöd på ett spännande finalspel där finallagen premieras med presentkort i shopen.

Alla deltagare tackas för en bra genomförd turnering med sikte på återseende nästa säsong.

MVH/Medlemskommittén/Botkyrka GK

Kommentarer