Årsmötet 2018

Klubben visar positiva siffror för 2017 och har en stabil grund i sin ekonomi.

I onsdags 21 mars genomfördes årsmötet i Botkyrka Golfklubb.

Ca 60 medlemmar närvarade och mötet avlöpte traditionsenligt under ledning av Bosse Almén och Marianne Widercrantz.

Klubbchef Max Anglert och Ordförande Jan Ekholm berättade om året som gått och levererade även genomång av Årsredovisning och Koncernrapport för 2017. Årets resultat blev ca 300 000 kr plus och klubben kan stoltsera med god ordning och stabil ekonomi.

Styrelsen fick en ny ordinare medlem Ann-Catrin Ridhagen och en ny suppleant Kent Nilsson. Anette Silvergran lämnade styrelsen efter många år av fina insatser för klubben, stort tack Anette!

Under övriga frågor togs beslut av årsmötet att fortsätta processen med försäljning av Torpet Gustavsberg samt 2 ytterligare tomter.

Stort tack till alla närvarande och nu hoppas vi alla på lite vårvärme så att vi snart får komma ut på banan.

MVH/Botkyrka Golfklubb