Anmäl er till trevliga Golfveckan 12-16 juli!

Den 12:e juli startar årets golfvecka som innehåller blandade tävlingsformer individuellt och i lag.

Var med på Golfveckan 12-16 juli!

Golfveckan på Botkyrka GK innehåller en blandad mix av tävlingsformer med både singelspel och parspel. Tävlingarna är öppna för båda medlemmar och spelare från andra klubbar.

Program:
Onsdag 12 juli: Singel poängbogey. Sponsor: Intersport
Torsdag 13 juli: Greensome 2-mannalag, singelanmälda lottas till lag. Sponsor: Kommer inom kort.
Fredag 14 juli: Fyrboll (Bästboll) 2-mannalag, singelanmälda lottas till lag. Sponsor: PLL El & Bygg
Lördag 15 juli: Scramble Kanonstart 2-mannalag, singelanmälda lottas till lag. Sponsor: Golfrestaurangen
Söndag 16 juli: Bästboll/Greensome/Foursome 2-mannalag, singlar lottas till lag. Sponsor: Intersport

Anmälan och betalning görs genom MinGolf eller på plats i receptionen. Greenfeecheck går att använda som tävlingsgreenfee och då görs anmälan i receptionen.

Avgifter för deltagande : Anmälningsavgift 100 kr, Tävlingsgreenfee 200 kr. (Junior halverad avgift)

Läs mer om tävlingarna på klubbens hemsida eller via golf.se – Sök Tävling/Botkyrka GK.

Välkomna med er anmälan!

MVH/Medlemskommittén