Anmäl dig och en kompis till Resetouren söndag 17 juni!

Tävlingen spelas i 2-mannalag greensome och vi kör kanonstart 08:30. 7 utslag per spelare skall räknas, 4 valfria utslag. Åldersgränsen är 20 år, underårig får delta med förälder eller mor/farförälder.

Tävlingsavgiften är 250 kr och tävlingsgreenfee är 300 kr.
Kanonstart kl 08.30. In-checkning senast 08.00.

Segrande lag har möjlighet att spela Sverigefinal i Stockholmsområdet där segrande lag får en resa till Dominikanska Republiken under 10 dagar med flyg och hotell samt möjlighet till ett antal golfrundor.

Gör man en HiO på ett utvalt hål är belöningen en resa till Dominikanska Republiken för 2 personer. Närmast hål vinner en flaska Dominikansk rom. Kostnad för deltagande är 100:-/pers.

En annan aktivitet är att landa nära en flagga som står på ett par 4 hål och vinna en lott som i en slutlig Sverigedragning kan ge en resa till Dubai. Vidare i denna aktivitet finns det på green 3 st hål för möjlighet att sänka andra slaget, eagle. Belöningen är en resa för 2 pers. till ett exotiskt land.
På prisbordet finns resor och hotellnätter på olika hotell i Sverige som utomlands.

Fixa en lagkamrat och anmäl er senast den 14 juni, före midnatt, till en av säsongens trevliga tävlingar på vår golfklubb.

MVH/Tävlingskommittén

Kommentarer