18-hålsbanan öppnar på fredag 6 maj 09:00!

Nu på fredag öppnar 18-hålsbanan, reception/golfshop och restaurangen för säsongen.

Äntligen är det dags att öppna 18-hålbanan 2022!

Efter en tuff vinter och vår har vår banchef Roger med personal gjort allt de kan för att få igång gräsväxten bl.a. genom att täcka greener och tees med dukar för att ta till vara på den lilla värmen som har varit hittills i vår. De låga temperaturerna, framförallt nattetid, gör att gräset växer långsamt och vi kommer börja säsongen med att ha lägesförbättring på fairway.

Var noga med att laga efter er på tee, torvor på fairway och nedslagsmärken på green nu när gräset är extra känsligt.

När vi öppnar 18-hålsbanan fredag den 6 maj är första start klockan 09.00.

Tidsbokningen via Min Golf och appen Min Golf bokning öppnar på onsdag den 4 maj klockan 10.00.

Tidsbokningen på telefon via receptionen är öppen onsdag 4/5 och torsdag 5/5 klockan 10.00-14.00.

När tidsbokningen öppnar kan det vara många personer som är inne samtidigt och bokar, vilket kan resultera i att en starttid kan vara tillfälligt låst på grund av att någon annan har en pågående bokning på just den starttiden. Vi tror även att det kan vara kö för att komma fram till receptionen via telefon i början.

Som tidigare år kan en medlem ha två stycken starttider bokade samtidigt oavsett veckodag och kan boka en ny startttid när tiden är passerad för den första av de två förbokade tiderna.

Öppettiderna för reception/shop fre, lör & sön 08:00-16:00

Även restaurangen och kiosken öppnar i samband med att banan öppnar på fredag. För er som vill fylla på bunkerkontot så går det bra redan från start.

Välkomna till en ny rolig golfsäsong på Botkyrka Golfklubb!