Klubbens dag & Puttnings-KM

23 – 29 juni – Kval till puttnings-KM

Kvaltävlingen sker 23 – 29 juni, med valfritt antal rundor, 2 * 9 = 18 hål. på Övningsgreen.
Speltalonger hämtas/betalas med 20 kr i receptionen. Valfritt antal !
Finalspel på ”Klubbens Dag” 1 juli, med pris från vår sponsor ICA Maxi Botkyrka.
Varje inlämnad speltalong ger chans till finalspel oavsett resultat via en ”Wild Card’s”-lottning.
Därför bör varje score-kort inlämnas till receptionen efter rundan, oavsett resultat.
Kvaltävlingen ger chans till vinst för alla oavsett hcp till en kostnad av 20 kr/spel.
Självklart går allt överskott till utveckling av vår mini-/junior-verksamhet.

De 10 bästa och 4 WildCards (=Lottningsuttagna) går till finalspel på ”Klubbens dag” 1 juli.
Finalisterna i Puttnings-KM meddelas via receptionen och/eller e-post.

Lördag 1 juli – Klubbens dag

Klubbens Dag genomförs med kanonstart i form av en Scramble-tävling, 2-mannalag där lagen lottas ihop. 6+6+6 = 6 utslag /spelare + 6 valfria utslag.

Dagen planeras enl. följande tidsschema,
10.00 Final i Puttnings-KM, och
13.00 Kanonstartstävling, följt av
17.30 Prisutdelning för Puttnings-KM och Scramble-tävlingen
17.45 Middag/Grillbuffé.

Tävlingssponsor : ICA Maxi – Botkyrka, Vår egen stormarknadsbutik

Anmälan senast 29 juni 17:00 till Kanonstartstävlingen inkl. middag/buffé via klubbens egen hemsida – www.botkyrka.gk - eller i receptionen. Icke golfspelande är välkomna att delta vid prisutdelning och middag mot samma avgift som för spelande golfare.
Spännande tävlingsmoment är ”Närmast hål”, samt ”Linus på Linjen” - Vem kommer närmast mittlinjen/snöret på 10:ans fairway.
Fina priser till de bästa tävlingsresultaten samt spännande moment med utlottningspriser till övriga deltagare, dvs. de icke placerade lagen.
Anmälningsavgiften till kanonstartstävlingen, inkl. grillbuffé, är 150 kr/deltagare.
Kostnad för dryck tillkommer.

MVH/Medlemskommittén