Klubbens dag & Puttnings-KM

Välkommen att vara med på Klubbens Dag lördag 30 juni!

Klubbens Dag genomförs med kanonstart i form av en Scramble-tävling i 2-mannalag. Anmälan kan göras lagvis eller singel. Singelanmälda lottas ihop till 2-mannalag. 6+6+6 = 6 utslag /spelare + 6 valfria utslag.

Efter Scramble-tävlingen serveras en gemensam middag/buffé som ingår i startavgiften á 150 kr. Icke golfande vänner är välkomna att delta mot samma avgift för middag/buffén.

Betalningssätt framgår vid anmälan. Vid betalning med Green-feekuponger skall anmälan göras i klubbens reception. Vid avanmälan före anmälningstidens utgång återbetalas tävlingsavgift och ev. green-fee. Icke golfande vänner betalar på plats vid middagen.

I denna Scramble-tävling slår bägge spelarna i laget ut från tee och därefter väljs den bäst placerade bollen. Från detta läge, inom 1 scorekort, slår bägge spelarna igen och så väljs den bäst placerade bollen återigen och så vidare. Samma princip gäller givetvis också på greenen. Detta gör att det varje gång räcker att en av lagmedlemmarna slår ett bra slag och spelformen ger alla spelare, oavsett spelstandard, möjlighet att vara med och bidra till ett lågt resultat.

Scramble-tävlingen föregås av finalen i Puttnings-KM, kl.10.00. Scramble-tävlingen innehåller även moment som "Linus på linjen" och "Närmast hål".

Vid middagen utdelas pris till vinnare i såväl Puttnings-KM som Scramble-tävlingen och dessutom ges chans till utlottningspriser. Dessutom ges chanser till vinster i ett enastående vin-lotteri med massor av kvalitetsviner i potten.
Sponsor : ICA MAXI - Botkyrka

23 – 28 juni – Kval till puttnings-KM
Kvaltävlingen sker 23 – 28 juni, med valfritt antal rundor, 2 * 9 = 18 hål. på Övningsgreen. Speltalonger hämtas/betalas med 20 kr i receptionen. Valfritt antal!

Finalspel på ”Klubbens Dag” 30 juni, med pris från vår sponsor ICA Maxi Botkyrka. Varje inlämnad speltalong ger chans till finalspel oavsett resultat via en ”Wild Card’s”-lottning. Därför bör varje score-kort inlämnas till receptionen efter rundan, oavsett resultat.

Kvaltävlingen ger chans till vinst för alla oavsett hcp till en kostnad av 20 kr/spel. Självklart går allt överskott till utveckling av vår mini-/junior-verksamhet.

De 10 bästa och 4 WildCards (=Lottningsuttagna) går till finalspel på ”Klubbens dag” 30 juni.
Finalisterna i Puttnings-KM meddelas via receptionen och/eller e-post.