Golfveckan 12 - 16 juli!

Golfveckan på Botkyrka GK innehåller en blandad mix av tävlingsformer med både singelspel och såväl paranmälda som lottade lag.

• Onsdag 12 juli    Singel poängbogey
  • Torsdag 13 juli   Greensome 2-mannalag, singelanmälda lottas till lag
  • Fredag 14 juli     Fyrboll (Bästboll) 2-mannalag, singelanmälda lottas till lag
  • Lördag 15 juli     Scramble Kanonstart 2-mannalag, singelanmälda lottas till lag
  • Söndag 16 juli    Bästboll/Greensome/Foursome 2-mannalag, singlar lottas till lag.

Läs mer om tävlingarna på klubbens hemsida eller via golf.se – Sök Tävling/Botkyrka GK.

Tävlingarna är öppna för deltagande av spelare från andra klubbar som alla välkomnas att delta i veckans olika arrangemang.
Samtliga tävlingar sponsras generöst av lokala affärsidkare för att sprida information kring just deras verksamhet och utbud av varor och tjänster.

Anmälan görs genom MinGolf.

Avgifter för deltagande : Anmälningsavgift 100 kr, Tävlingsgreenfee 200 kr. Junior halverad avgift.

MVH/Medlemskommittén