Faddergolf

Säsongspremiär för faddergolf på 9-hålsbanan!

Under säsongen kommer vi att arrangera fadderspel (se årets tillfällen nedan).

Faddergolfen vänder sig till dig som har hcp 37-54 och vill vidare mot hcp 36 eller dig som har gått nybörjarutbildning och vill spela ner dig till hcp 54. Faddergolfen innebär att du får träna på banan genom att spela med en fadder och där ni tillsammans pratar om spelet, turordning, säkerhet, vård av banan och även lite enklare regler. Förhoppningsvis kommer vi att se många handicapsänkningar!

Årets datum (ändringar kan förekomma):
5 /5, 26/5
1/6,16/6, 29/6 klubbensdag tävling 9 hål lilla banan
7/7,28/7
4/8, 11/8, 25/8
15/9 avslutnings tävling

Anmäl dig till faddergolfen genom att maila namn och golf-Id till: goran.i.s.franzen@outlook.com

1. A) Namn
    B) Medlem i Botkyrka / ej medlem
    C) Hcp
    D) fadder/ fadderrunda
    E) Önskas smörgås/ ja/ nej

Bli Fadder
Hjälp våra nya golfare i klubben att utvecklas genom att vara fadder. Uppdraget innebär att spela 9-håls banan tillsammans med några nybörjare och prata om spelet, turordning, säkerhet, vård av banan och även lite enklare regler.

Nästa tillfälle är söndag den 5 maj kl. 09.30 bjuder vi på kaffe och smörgås före spel.

Anmäl dig som fadder genom att maila namn och golf-Id till: goran.i.s.franzen@outlook.com

Varmt välkommen!

MVH/Göran Franzén