Junior 7-8 år

Hej och välkommen till Botkyrka Golfklubbs juniorträning!

Vår vision är att ”Genom golfen bidra till glada, nyfikna och trygga barn.”

Vår målsättning är att skapa en stor och bred juniorverksamhet där golfens glädje står i centrum och där träningen skall vara anpassad till ambitionsnivå. Alla som vill är välkomna i Botkyrka GK:s juniorverksamhet.

Gruppträning för Junior 7-8 år
Tisdagar 17:00-18:00 och Söndagar 15:30-16:30
Vecka 17 - vecka 24
Vecka 34 - vecka 40

Träningsavgift helsäsong: 1 000:-, Bara höst: 500 kr (Faktureras efter 2 träningstillfällen.)

Anmälan: Klicka här!

Under tisdagarna tränar vi på grunderna som grepp, uppställning, sikte och rörelse och på söndagarna har vi spelträning där vi praktiserar det vi lärt oss.

Kom ihåg varma kläder och regnkläder samt gärna en vattenflaska då all träning är utomhus.

Varmt välkommen med er anmälan!

MVH/Elit & Juniorkommittén

Huvudtränare/Pro
Magnus Elwin
magnus.elwin@pgasweden.com

Medlemskap
För att träna i gruppen Junior 7-8 år behöver man vara medlem i klubben och priset är mycket förmånligt. I medlemskapet ingår Golf-ID, tidningen Svensk Golf samt fritt spel på 18-hålsbanan och 9-hålsbanan alla dagar och tider.

Dessutom har du som juniormedlem fritt spel helgfria vardagar på våra vänklubbar, Salems GK, Haninge GK, Haninge Strand GK, Husby GC och Nynäshamns GK.

Junior 0-12 år: 495 kr
Junior 13-17 år: 995 kr
Junior 18-21 år: 1 995 kr

För att bli medlem fyller man i en medlemsansökan via hemsida och den hittar ni under fliken BLI MEDLEM.

Varmt välkommen med din ansökan.

MVH/Elit & Juniorkommittén