Junior 12-16 år

Hej och välkommen till Botkyrka Golfklubbs juniorträning!

Vår vision är att ”Genom golfen bidra till glada, nyfikna och trygga barn.”

Vår målsättning är att skapa en stor och bred juniorverksamhet där golfens glädje står i centrum och där träningen skall vara anpassad till ambitionsnivå. Alla som vill är välkomna i Botkyrka GK:s juniorverksamhet.

Gruppträning för Junior 12-16 år
Torsdagar 17:00-18:20 (Teknikträning) och Söndagar 16:00-18:00 (Spelträning)
Vecka 18 - vecka 24, ej söndag 17 juli.
Vecka 33 - vecka 39, säsongsavslutning söndag 30 september.

Träningsavgift helsäsong: 1 500:-  (Faktureras efter 2 träningstillfällen.)

Anmälan: Klicka här!

Under torsdagarna tränar vi på grunderna som grepp, uppställning, sikte och rörelse och på söndagarna har vi spelträning där vi praktiserar det vi lärt oss.

Kom ihåg varma kläder och regnkläder samt gärna en vattenflaska då all träning är utomhus.

Varmt välkommen med er anmälan!

MVH/Elit & Juniorkommittén

Huvudtränare/Pro
Magnus Elwin
magnus.elwin@pgasweden.com

Läger
Vårläger 30 april-1 maj på Nynäshamns GK. Mer information kommer per mail.
Sommarläger 17-20 juni på Botkyrka Golfklubb. Mer information kommer per mail. Anmälan via forumulär på hemsidan.
Sensommarläger 13-14 augusti på Botkyrka GK (måndag) och Nynäshamns GK (tisdag). Mer information kommer per mail.

Separat anmälan till lägren.

Medlemskap
För att träna i gruppen Junior 12-16 år behöver man vara medlem i klubben och priset är mycket förmånligt. I medlemskapet ingår Golf-ID, tidningen Svensk Golf samt fritt spel på 18-hålsbanan och 9-hålsbanan alla dagar och tider.

Dessutom har du som juniormedlem fritt spel helgfria vardagar på våra vänklubbar Haninge GK, Haninge Strand GK, Husby GC och Nynäshamns GK.

Junior 0-12 år: 495 kr
Junior 13-17 år: 995 kr
Junior 18-21 år: 1 995 kr

För att bli medlem fyller man i en medlemsansökan via hemsidan: Klicka här!

Varmt välkommen med din ansökan.

MVH/Elit & Juniorkommittén