Bli gruppledare

Hej och välkommen till Botkyrka Golfklubbs juniorträning.

Vår vision är att “Genom golfen bidra till glada, nyfikna och trygga barn.”

Vår målsättning är att skapa en stor och bred juniorverksamhet där golfens glädje står i centrum och där träningen skall vara anpassad till ambitionsnivå. Alla som vill är välkomna i Botkyrka GK:s juniorverksamhet.

För att kunna skapa en stor och bred juniorverksamhet behövs stöd till våra tränare i form av gruppledare. Gruppledare kan med fördel vara några föräldrar till barn i just den gruppen.

Gruppledaren jobbar tillsammans med gruppens tränare och med stöd av kansliet för att skapa en så trivsam tränings- och spelmiljö för barnen som möjligt.

Vad förväntas man då bidra med som gruppledare?

• Gruppledaren kan assistera tränaren vid gruppträningar med uppvärmning, ordna med rangebollar, lägga ut övningar, hålla ordning etc.
  • Gruppledaren hjälper tränaren att ta närvaro på träningarna.
  • Gruppledaren kan organisera extraträningar om det efterfrågas av gruppens barn och föräldrar. Klubben står då för fria rangebollar till dessa träningar.

Välkomna att vara en del av vår verksamhet.

MVH/Elit & juniorkommittén

Christian Ramn