Företagsgolf

Bjud era kunder och anställda på en härlig golfdag på en av Stockholms bästa och vackraste golfbanor!

Hos oss kan ni ha er företagsgolf helgfri onsdag, torsdag eller fredag.

Vid kanonstart gäller starttid 08:30 eller enligt överenskommelse. Vid löpande start väljer ni själva när första boll skall gå ut.

Poletter till drivingrangen och hyrvagnar ingår alltid i priset vid företagsgolftävling.

I priserna ingår lottning, upprättande av startlistor, utskrivna scorekort samt resultatsammanställning. Dessutom sköter vi deltävlingar såsom längsta drive och närmast hål.

• Kanonstart: 2 000 kr/boll (minst 8 bollar/16 000 kr)
  • Löpande: 1 600 kr/boll.

(Mervärdesskatt tillkommer på angivna priser)

Restaurangen
Vår restaurang erbjuder frukost, lunch och middagspaket till ert företagsevenemang.

• Frukost: 50 kr/person inkl. moms (kaffe, tee juice och ost/skinksmörgås)
  • Lunch: 90 kr/person inkl. moms (Dagens lunch)
  • Middag: À la carte, bistro eller grillmeny efter överenskommelse med vår krögare.

Krögare/Jerry Karttunen
E-post: jerry.karttunen@gmail.com

Kontakt
Kontakta Klubbchef/VD Max Anglert 070-858 43 30, max@botkyrkagk.se för frågor och bokning av ert företagsevenemang.

Varmt Välkomna!

Botkyrka Golfklubb