Företag

Bli företagspartner till Botkyrka Golfklubb och låt dina affärsbekanta och anställda få njuta på "En av Stockholms bästa och vackraste golfbanor!"

Förutom att ni och era kunder får njuta av golfspel på en av Stockholms bästa och vackraste golfbanor får ditt företag exponering samt möjlighet att knyta nya affärskontakter.

Vi har skräddarsyr spel- och exponeringspaket, företagsgolf, prova-på aktiviteter etc. och vår restaurang komponerar frukost, lunch eller middags/festmeny helt efter era önskemål.

Vill ni komplettera med clinic, utbildning, beat the Pro eller föreläsning om golf så ordnar vår rutinerade Headpro Magnus Elwin detta.

Nedan hittar ni våra generösa företagspartners som trivs hos oss och stöttar klubben i dess utveckling.

Bli partner till oss du också!

MVH/Max Anglert
VD/Botkyrka GK